Leveringen

Het Wijncollectief is allesbehalve een 'gewone webwinkel'. Geen winstoogmerk, een besloten karakter en volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers - de leden van ons collectief. Dit alles met als doel om fantastische wijnen te kunnen bieden voor een ongeëvenaarde prijs. 
Deze opzet betekent ook dat bestellingen zo efficiënt mogelijk worden uitgeleverd door onze distributiepartner WDC Verhoeven.

Nieuw: zelf een bezorgdatum kiezen. Het is nu ook mogelijk om na plaatsing van uw bestelling zelf uw bezorgdatum te bepalen. U vindt hiervoor een link in de bevestigingsmail van uw order. Geeft u geen keuze door dan zal onze distributeur binnen 3 weken na uw bestelling contact met u opnemen voor het maken van een afleverafspraak.

Heeft u vragen over de levering of schikt een bepaalde bezorgdatum niet? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze distributeur: WDC Verhoeven, tel: 013-5942430.

Na sluiting van de bestelronde, kan helaas geen bestelling meer worden geplaatst tot de volgende bestelronde. Zorg dus dat je voldoende wijn inslaat voor de volgende 6 maanden, en houd daarbij rekening met bbq's, feestdagen en partijen.
En dan begint het genieten!


Powered by Lightspeed